EF-Gooi: kennis-en inspiratienetwerk voor vrouwelijke ondernemers uit ‘t Gooi en omstreken.

EF-Gooi gelooft in de kracht van verbinding voor zakelijke groei van vrouwelijke ondernemers en succes en plezier in vrouwelijk ondernemerschap. Als vrouwen samen optrekken en werkelijk de verbinding aangaan, bekrachtigen en vitaliseren we elkaar en kunnen we zakelijk als ondernemer groeien. EF Gooi geeft inspiratie en nieuwe energie voor verdere stappen in je professionele leven.

Waarom zou je lid worden van een netwerk? Heel simpel: om je te laten verrassen door de kracht van verbinding. Netwerken, klanten vinden en jezelf ontwikkelen kan tegenwoordig ook heel goed online. Maar niets gaat boven de magie van echt contact.

Ons aanbod

Wij bieden vrouwelijke ondernemers een platform voor ontmoeting, onderling support en uitwisseling, en permanente kennis- en talentuitbouw.

  • Bijeenkomsten: We organiseren zes bijeenkomsten per jaar over persoonlijke en zakelijke groei en maatschappelijke thema’s, plus een Kerstbijeenkomst en een Zomers Intermezzo. De avonden worden afwisselend op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag georganiseerd. Vrouwen met bezigheden op vaste avonden kunnen daardoor altijd het leeuwendeel van het programma bijwonen.De bijeenkomsten bestaan in de regel uit een borrel, een diner en een avondprogramma.
  • Nieuwsbrief: we houden je op de hoogte van onze activiteiten en activiteiten van onze leden via onze nieuwsbrief. Ben je lid dan ontvang je die automatisch.
  • Website: Op onze website vind je een overzicht van alle activiteiten. Hier kun je jezelf presenteren op je eigen profielpagina.
  • ExpertFactory: Wil je zelf een workshop of presentatie geven, dan kan dat via de ExpertFactory. We kondigen deze activiteiten aan via de nieuwsbrief, of je doet dit zelf via LinkedIn.
  • Intervisie: Jaarlijks bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een intervisiegroep, een besloten groep waar ruimte is om zakelijke vragen en dilemma’s en te brengen.
  • LinkedIn: Op de besloten LinkedIn-groep kun je nieuws over je onderneming met alle leden delen.
  • Facebook: via Facebook houden we je op de hoogte van komende events en vind je achteraf een fotoverslag

Sinds 1998

De Stichting Entre Femmes-Gooi is op 17 december 1998 opgericht, mede op initiatief van MKB Nederland en de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland. Doelstelling is: Bevordering van het vrouwelijk ondernemerschap. De stichting is ingeschreven in het stichtingenregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Hilversum onder nummer 32071173. Oprichtingsacte 17 september 1998.

EEN BIJEENKOMST BIJWONEN?

Vrouwelijke ondernemers die nog geen lid zijn kunnen twee keer vrijblijvend naar een bijeenkomst komen. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken.
Je kunt je inschrijven voor een bijeenkomst via de website (of stuur een mailtje aan info@entrefemmes-gooi.nl). Een maand van te voren gaat de inschrijving voor het programma open.
Nieuwe leden worden geintroduceerd en mogen een korte pitch houden over hun passie, expertise en bedrijf.

test

Aanmelden nieuwsbrief