Entre Femmes-Gooi: Kennis-en inspiratienetwerk voor vrouwelijke ondernemers in de regio Gooi, Eemland en Vechtstreek.

Entre Femmes-Gooi is een netwerk voor persoonlijke en zakelijke groei. De leden zijn ervaren ondernemers, maar ook starters, met het gemeenschappelijk doel: Blijvend focussen op de groei van de onderneming. Het ledenbestand is divers en bestaat uit verschillende branches en specialisten. Binnen EF-Gooi delen we graag expertise en ervaring met elkaar. Trainingen, workshops en lezingen van externe professionals voeden de inspiratie om je eigen ondernemers kwaliteiten scherp te houden.

De Stichting Entre Femmes-Gooi is op 17 december 1998 opgericht, mede op initiatief van MKB Nederland en de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland. Doelstelling is: Bevordering van het vrouwelijk ondernemerschap. De stichting is ingeschreven in het stichtingenregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Hilversum onder nummer 32071173. Oprichtingsacte 17 september 1998.

Wat doet Entre Femmes-Gooi?

De leden van EF-Gooi worden zichtbaar gemaakt in social-media, op de website, in bedrijfsbezoeken en regionale activiteiten. Onderling is er 6-8 maal per jaar gelegenheid tot netwerken en sparren op het gebied van strategische, zakelijke en persoonlijke onderwerpen.

Waarom een vrouwennetwerk?

Veel vrouwen zijn innovatief, ambitieus en willen groeien. Coaching, door ervaren professionals, is een beproefde manier om vrouwelijke  ondernemers verder te helpen. De huidige generatie vrouwen heeft alle kansen op ondernemen met passie en succes, maar zal ook scherp moeten blijven op het bewaken van de balans. Een netwerk met een goed programma en een interessante ledenlijst kan je heel veel bieden.

EF-Gooi Focuspunten:

  • Doelen en strategie van je onderneming blijvend vasthouden, of op poten leren zetten.
  • Ontwikkelen en scherp houden van je ondernemersvaardigheden.
  • Effectief investeren in jezelf voor persoonlijke en zakelijk groei.
  • Leren van elkaar door het delen van kennis, ervaring en vaardigheden.
  • Expertise en kwaliteit van je bedrijf zichtbaar maken en in de markt zetten.
  • Natuurlijk je passie vasthouden, managen en tot een blijvend succes brengen.
  • Ook ben je bij Entre Femmes Gooi als je behoefte hebt om tot nieuwe inzichten te komen voor een volgende stap in je professionele leven.

EEN BIJEENKOMST BIJWONEN?

Vrouwelijke ondernemers die nog geen lid zijn kunnen twee keer vrijblijvend naar een bijeenkomst komen. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken.
Je kunt je inschrijven voor een bijeenkomst via de website (of stuur een mailtje aan info@entrefemmes-gooi.nl). Een maand van te voren gaat de inschrijving voor het programma open.
Nieuwe leden worden geintroduceerd en mogen een korte pitch houden over hun passie, expertise en bedrijf.

test

Aanmelden nieuwsbrief