ExpertFactory heet nu ExpertiseFabriek.

Voorheen de ExpertFactory, nu de E(xpertise-)Fabriek. Niet zo origineel misschien, dat Fabriek, met al die “-Fabrieken” die we al kennen, maar wel effectief. Er wordt gecreëerd, gestoomd, gedampt, ontwikkeld en opgebouwd. Dat willen we van elkaar meemaken en omdat niet iedereen voortdurend op de website of Facebook kijkt, wordt via een nieuwbrief melding gemaakt wanneer en waar we bij elkaar worden uitgenodigd.
In de ExpertiseFabriek geven we naast ons reguliere programma ruimte aan onze leden om een dienst of specialisme aan te bieden. Ook wanneer zich een programma aandient wat zeer de moeite waard is maar wat niet in ons avondprogramma past, geven wij in de Nieuwsbrief ruimte om dit aan te bieden.

Je wordt als lid hierbij uitgenodigd om jezelf daarvoor aan te melden. Waar ben jij mee bezig? Heb je een speciale gelegenheid of activiteit die je met de groep wilt delen, weet je iets wat voor de leden van EF-Gooi de moeite waard is, of wil je een bedrijfspresentatie houden? Meld je dan aan op info@entrefemmes-gooi.nl

Aanmelden nieuwsbrief