Lid worden

Hebben we jouw vrouwelijke ondernemersinteresse gewekt en wil je graag eens deelnemen aan een bijeenkomst? Geïnteresseerden die (nog) geen lid zijn heten we van harte welkom om twee keer vrijblijvend te komen kijken. Op de dag van een bijeenkomst nodigen we je om 19:30u uit voor een kennismaking, een kop koffie of drankje en om te netwerken in de aanloop naar het programma. Vergeet je visitekaartjes niet! Nieuwe leden worden om 20:00u geïntroduceerd en krijgen de gelegenheid om hun passie, expertise en bedrijf kort te pitchen.

(Aanmelden voor een bijeenkomst ter oriëntatie voordat je lid wordt, kan via de website. Als je een probleem ondervind met inschrijven, of een vraag hebt, mail naar info@entrefemmes-gooi.nl. Afmeldingen ook graag via de website doorgeven.  In noodgevallen is de secretaris, Jenny Cornelisse, bereikbaar op 06-51496978).

Aanmelden als lid:

Ben je een vrouw, de eigenaar of directeur van een bedrijf én ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij ons netwerk. Als lid krijg je een persoonlijke pagina op onze website, kun je alle bijeenkomsten gratis bijwonen en mag je daarbij ook introducees meenemen. De diners zijn voor leden en introducees voor eigen rekening. Meld je aan via het aanmeldformulier.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en bedraagt €120,- inclusief inschrijfkosten en plaatsing op de website. Bij tussentijdse aanmeldingen wordt het jaarbedrag herrekend. Wil je je afmelden bij ons netwerk? Dan kan dat tot 1 december via een duidelijke e-mail naar onze penningmeester Ineke Vermeulen: leden@entrefemmes-gooi.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief