Agenda

Onze bijeenkomsten bestaan in de regel uit een netwerkdiner en een avondprogramma dat je verrijkt als mens en ondernemer. Elke avond is er ruimte om jezelf te presenteren of nieuws te delen via de Zeepkist. Als je voor het eerst komt stellen we het erg op prijs als je jezelf ook aanmeldt voor het diner, omdat het een essentieel onderdeel van de netwerkbijeenkomst is.
Een terugblik op voorgaande bijeenkomsten.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en meldt je aan voor onze nieuwsbrief onder aan deze pagina.

Datum/Tijd Evenement
22/07/2019
18:00 - 22:00
latest-agenda
Zomers Intermezzo

Een gezellig informeel etentje voor de thuisblijvers tijdens de zomermaanden. Mrs. Italy rijdt voor met haar delicatesse-pizza’s.

Speciaal voor alle leden die (nog) niet op vakantie zijn, organiseren we ook deze zomer een gezellig etentje tussendoor: het Zomers Intermezzo. Gewoon omdat het kan en omdat het leuk is elkaar op een informele manier te ontmoeten. Dit jaar halen we een stukje Italië naar Nederland.

Op maandag 22 juli komt Mrs Italy met haar pizzawagen naar Ankeveen waar we te gast zijn bij Joke Swart van Joke Swart Belastingadvies. Als het mooi weer is, kunnen we daar lekker buiten zitten. 

Mrs Italy serveert een Pizzaproeverij: een assortiment van vers gebakken, overheerlijke pizzapunten. Of eigenlijk zijn het geen pizza’s, maar mooie, grote pinsa’s. Dat zijn pizza’s van ca. 60×30 cm, gemaakt volgens een speciaal Italiaans recept. Een pinsabodem is heerlijk krokant aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. En omdat het deeg voor 80 procent uit water bestaat, bevat het minder calorieën en is het makkelijker verteerbaar.

De kosten zijn 17,50 euro per persoon. Koffie, thee, sap en water zijn inbegrepen. Wil je een wijntje of iets anders drinken, dan willen we je vragen dat zelf mee te nemen.

Het programma:
18.00 uur – ontvangst bij Joke Swart.
18.30 uur – korte presentatie van Joke over haar bedrijf
19.00 uur – Pizzaproeverij!

Adres Joke: Stichts End 92, 1244 PR Ankeveen. Parkeren kan langs de weg. Een stukje verderop (aan de Bussum-kant) is ook een kleine parkeerplaats. Parkeren op de oprit van Joke is niet mogelijk: die plek is gereserveerd voor Mrs Italy.

Laat je weten of je komt? Graag uiterlijk 14 juli reageren. Het Zomers Intermezzo is Members Only.

Stuur een e-mail naar Ellen Röling: secretaris@entrefemmes-gooi.nl

  

De volgende leden nemen deel aan dit evenement.
17/09/2019
17:30 - 22:30
latest-agenda
Jouw Elevator Pitch in de lift

In één minuut vertellen wat je doet op een manier die indruk maakt. We hebben een expert gevonden die onze leden graag in één avond een flink stuk op weg helpt.

De volgende leden nemen deel aan dit evenement.
30/10/2019
17:30 - 22:30
latest-agenda
Netwerken met drie vrouwennetwerken

Dit jaar is het eeuwfeest van het Vrouwenkiesrecht en dat willen we groots vieren! Daarom slaan drie regionale vrouwennetwerken de handen ineen voor een fantastische bijeenkomst met een gerenommeerde spreker: mediavrouw Barbara van Beukering, bekend als oud-hoofdredacteur Parool, voormalig televisiepresentator en schrijfster van de bestseller ‘Kruip nooit achter een geranium’. Houd 30 oktober alvast vrij in je agenda!

De volgende leden nemen deel aan dit evenement.
12/12/2019
17:30 - 22:30
latest-agenda
Kerstbijeenkomst

Onze traditionele Kerstbijeenkomst. Zoals altijd met een thema dat past bij deze tijd van het jaar.

De volgende leden nemen deel aan dit evenement.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief