Agenda

Onze bijeenkomsten bestaan in de regel uit een netwerkdiner en een avondprogramma dat je verrijkt als mens en ondernemer. Elke avond is er ruimte om jezelf te presenteren of nieuws te delen via de Zeepkist. Als je voor het eerst komt stellen we het erg op prijs als je jezelf ook aanmeldt voor het diner, omdat het een essentieel onderdeel van de netwerkbijeenkomst is.
Een terugblik op voorgaande bijeenkomsten.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en meld je aan voor onze nieuwsbrief onder aan deze pagina.

Datum/Tijd Evenement
23/04/2020
19:30 - 22:30
latest-agenda
Entre Femmes-netwerkbijeenkomst met investeerder Maya Meijer-Bergmans

Op donderdag 23 april 2020 worden Entre Femmes-Gooi vanaf 19.30 uur ontvangen door de eigenaar van Paleis Soestdijk, samen met Entre Femmes (Utrecht). Onze gastvrouw is de eigenares Maya Meijer-Bergmans, investeerder in bijzondere locaties. Introducées welkom (tegen 15 euro entree).

De volgende leden nemen deel aan dit evenement.
04/06/2020
16:30 - 21:00
latest-agenda
Zomers netwerkbezoek crematorium Zuiderhof aan Hoorneboegse hei

Op 4 juni a.s. is er een netwerkbijeenkomst op locatie bij crematorium Zuiderhof, schitterend gelegen aan de Hoorneboegse hei in Hilversum. Directeur Anita van Loon van Uitvaartstichting Hilversum geeft om 16.30 uur een rondleiding en vertelt over de uitdagingen van een ondernemer in de uitvaartwereld. Aansluitend een netwerkdiner in de aula met uitzicht over de hei.

De volgende leden nemen deel aan dit evenement.
15/09/2020
17:30 - 22:00
latest-agenda
Interactieve lezing  “Het virus van miscommunicatie (en het vaccin)”

80% van de problemen in organisaties vinden hun oorsprong in miscommunicatie. Karin Roos, beroepscoach en trainer neemt je mee in de oorzaken van miscommunicatie. In het interactieve gedeelte ga je zelf ervaren hoe dat werkt. En… hoe je dit positief kunt veranderen.

De volgende leden nemen deel aan dit evenement.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief