Corona-aanbod leden Entre Femmes-Gooi

Wij bieden, ieder vanuit onze eigen expertise, prachtige initiatieven om in contact en aan het werk te blijven. Heb jij ook een #coronacrisis-aanmelding als lid van Entre Femmes-Gooi? Stuur jouw aanbod in naar communicatie@entrefemmes-gooi.nl. Het aanbod wordt ook via social media gedeeld.

Hieronder de aanbiedingen die begin april worden gedaan richting alle geïnteresseerden:

Joke Swart, Swart Belastingadvies
Ik werkte al voor 95% van mijn cliënten volledig digitaal, fijn in deze tijd want alle aangiften kunnen gewoon doorgang vinden. Kennismaken en advies kan via Skype (of een ander platform), telefoon of mail. Dus een adviseur nodig? Swart Belastingadvies staat gewoon voor je klaar. Lees ook het blog over de #coronamaatregelen op de site van Entre Femmes-Gooi.

Charlot van Stigt Thans, YouFacilitate
Online overleggen met Zoom.us, dat doet iedereen nu. Ook bij Entre Femmes gaan we via zoom borrelen. Wil je eerst via een webinar leren hoe het moet? Volg op LinkedIn het bedrijf Youfacilitate en meld je aan voor een webinar. En dit webinar gaat veel verder dan met elkaar overleggen: je leert er zelfs plenair te presenteren. Veel plezier met online werken!

Ingrid Strooij-van Boxtel, INC Professional Organizing
Ten tijde van de coronacrisis zie ik mensen lijstjes maken met leuke en nuttige dingen maken. Op het lijstje met ‘nuttige dingen’ zie ik bij veel mensen ‘opruimen’ terugkomen. Bij jou ook? Of werk/ben je nu ineens veel meer thuis en heb je LAST van je spullen? Wil je wel opruimen…maar, heb je allerlei redenen waarom dit niet lukt, lees meer over mijn virtuele aanbod en leuke gratis uitdaging.

Liz Boers-Maynard, feeling-healthy.net

Wij werken #coronaproof! De supplementen van Beyuna met hun natuurlijke ingrediënten zijn wetenschappelijk onderbouwd. Doordat we werken vanuit onze webshop www.feeling-healthy.net zijn ze altijd beschikbaar en worden ze snel door UPS bezorgd. We helpen in deze tijd ondernemers die dat willen ook om meer omzet te halen! Het zakelijk model van Beyuna is aantrekkelijk, zeker in deze tijd. Hoe het werkt? Volg dan de gestreamde presentatie of een online International Business Day. Check met Liz (liz@feeling-healthy.net) wanneer ze er zijn zodat je het kunt ervaren!

Karin Roos, To the Point Coaching
Ik verzorg al hele trajecten online (naar volle tevredenheid van mijn klanten). Wil je reflectie op leiderschap, of hoe combineer ik alle rollen vanuit huis zonder gek te worden, of heb je het qua werk rustiger en wil je reflecteren op jouw loopbaan? Neem contact op!

Laura Diel, Care for Women Almere
Alle vrouwen gaan erdoorheen, ook ondernemers. En dan kun je maar beter beslagen ten ijs komen, of onderweg alsnog die steun in de rug vinden: de overgang. Ik bied je die steun. Met een lach en een traan. Hoort erbij! Juist ook tijdens de #coronacrisis, ook met online advies.

Hanne de Wachter, Enforce online trainen
Hanne biedt een 30-dagen Personal Training Online Resultaatprogramma aan. Je voelt je gegarandeerd sterker, strakker en energieker. Incl. een intake met bewegingsanalyse, voedingsadvies, 3x per week online personal training via Zoom, 7x per dag live trainingssessies van Facebook Live, een krachtige mindsetcoaching die aanzet tot actie en je wordt lid van de Enforce Online Community. Dit programma doe je nu voor €180 (incl. BTW) ipv. €325. Aanbod loopt t/m 8 april.

Berna de Jong, imago-expert
Als imagostylist vraag ik graag de aandacht voor de zorgverleners die nu hard aan het werken zijn. Ik vraag je om hen te nomineren voor een extra POWERBOOST. Dat doe je door mij te volgen via LinkedIn en de naam van de zorgverlener in mijn bericht te noemen. Deze nominatie hoort bij de campagne You’ve Got The Power, die ik met mijn collega’s voer. Dank je wel!

Monique van Wijk, portretschilder
Voor hen die naast hun verplichtingen ineens toch een hoop tijd overhebben en die het tekenen en schilderen hebben ontdekt: mocht je behoefte hebben aan feedback en wat suggesties of aanwijzingen nodig hebben als je niet zo goed weet hoe je door kunt gaan met je tekening of schilderij, stuur dan een foto van waar je mee bezig bent en dan kan ik vanuit mijn professie met je meekijken.

Lous van HaarstMastermind Instituut
Stel jij jezelf wel eens de vraag wat de consequenties zijn als jij in 2020 je plannen (weer) niet realiseert? De coronacrisis biedt jou de tijd om je plannen echt te realiseren. De stap zetten van WILLEN naar DOEN. Niet langer alleen, maar met digitale 1-op-1-begeleiding van Lous (o.a. via zoom) en advies & feedback op ingebrachte vraagstukken van collega-professionals. Stel niet langer uit en pak nu die kans.

Paula HarteHartelust Communicatie
Tijd over om jouw eigen marketing bij te werken? Als communicatieadviseur kan ik je adviseren over jouw marketingcommunicatie. Denk aan social media, je website, nieuwsbrieven, folderteksten en online adverteren. Juist nu, neem de tijd om hieraan te werken, dan sta je sterk in je merk!