Netwerken met drie vrouwennetwerken

Dit jaar is het eeuwfeest van het Vrouwenkiesrecht en dat willen we groots vieren! Daarom slaan drie regionale vrouwennetwerken de handen ineen voor een fantastische bijeenkomst met een gerenommeerde spreker: mediavrouw Barbara van Beukering, bekend als oud-hoofdredacteur Parool, voormalig televisiepresentator en schrijfster van de bestseller ‘Kruip nooit achter een geranium’. Houd 30 oktober alvast vrij in je agenda!

Barbara van Beukering mocht in haar carriére een groot aantal krachtige vrouwen interviewen. Voor Kruip nooit achter een Geranium (2018) sprak ze onder meer met powervrouwen als Gerdi Verbeet, Neelie Kroes, Hedy d’Ancona, Olga Zuiderhoek, Ans Markus en Nelleke Noordervliet. Hoe is de rol van de vrouw de afgelopen 100 jaar veranderd en wat kunnen we van de pioniers leren?

Samen met het Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk en Amersfoorts Vrouwen Netwerk organiseren we een fantastische avond inclusief netwerkdiner, feestelijke drankjes en een steengoeie gastvrouw (Esther Lans, griffier gemeente Amersfoort). Het wordt een leuke en inspirerende bijeenkomst voor ons allen met volop gelegenheid om te netwerken.

Meer informatie volgt snel.