Driedubbel netwerken met drie vrouwennetwerken: mis ‘t niet!

Dit jaar is het eeuwfeest van het Vrouwenkiesrecht en dat willen we groots vieren! Daarom slaan drie regionale vrouwennetwerken de handen ineen voor een fantastische bijeenkomst met een gerenommeerde spreker: mediavrouw Barbara van Beukering. Ze is oud-hoofdredacteur Parool, voormalig televisiepresentator en schrijfster van de bestseller ‘Kruip nooit achter een geranium’. Locatie: het prachtige conferentiecentrum Drakenburg tussen Hilversum en Baarn.

Barbara van Beukering mocht in haar carrière een groot aantal krachtige vrouwen interviewen. Voor ‘Kruip nooit achter een Geranium’ (2018) sprak ze onder meer met powervrouwen als Gerdi Verbeet, Neelie Kroes, Hedy d’Ancona, Olga Zuiderhoek, Ans Markus en Nelleke Noordervliet. Hoe is de rol van de vrouw de afgelopen 100 jaar veranderd en wat kunnen we van de pioniers leren?

Samen met het Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk (EVON) en Amersfoorts Vrouwen Netwerk (AVN) organiseren we een fantastische avond inclusief netwerkdiner, feestelijke drankjes en een steengoeie gastvrouw (Esther Lans, griffier gemeente Amersfoort). Het wordt een leuke en inspirerende bijeenkomst voor ons allen met volop gelegenheid om te netwerken.

Prachtige locatie
De samenwerking maakt ook een prachtige locatie mogelijk. We zijn te gast op conferentiecentrum Drakenburg (Doctor Albert Schweitzerweg 1, Baarn) in de bossen tussen Hilversum en Baarn.

Programma

  • 17.30 uur start ontvangst.
  • 18.30 uur start netwerkdiner met tafelschikking: je zit met leden van de andere netwerken aan tafel.
  • 19.30 uur koffie en thee
  • 20.00 uur start avondprogramma met Barbara van Beukering onder leiding van dagvoorzitter Esther Lans, griffier van Amersfoort
  • 21.30 uur netwerkborrel
  • 23. 00 uur afsluiting

Aanmelden

Voor Entre Femmes-Gooi zijn 30 plekken beschikbaar. Leden hebben voorrang: als je je uiterlijk 10 september aanmeldt, ben je zeker van je plek. Daarna zijn ook introducés welkom. We behandelen alle aanmeldingen (leden en introducés) op volgorde van binnenkomst. De aanmelding sluit op 10 oktober.

Koop hier alvast je ticket