EHBO redt levens

Een ongeluk(je) in jouw werkomgeving ligt in een klein hoekje… 

Maar weet jij wat je moet doen als er naast je iemand bewusteloos neervalt of als er voor je ogen een ongeluk gebeurt met gewonden?
Met de juiste handelingen red je levens en voorkom je erger letsels bij het slachtoffer. In en rond huis, maar ook op de werkvloer.

Het Rode Kruis streeft naar meer EHBO-kennis voor alle Nederlanders, want EHBO-kennis is voor iedereen van levensbelang. Hoe voorbereid ben jij?

Op dinsdagavond 13 maart geeft het Rode Kruis een presentatie over EHBO, waarbij je informatie krijgt over wat er tijdens een EHBO cursus behandeld wordt en waar we zelf alvast actief aan de slag gaan met een aantal EHBO handelingen. Zo leer je iemand in de stabiele zijhouding leggen en leer je wat te doen bij verslikking. Ook kun je vast een keer voelen hoe het is om te reanimeren.
Uiteraard ben je na deze presentatie nog geen volleerde hulpverlener, dat wordt je pas na het volgen van een uitgebreide cursus.

Een impressie van de avond:

 

 

Deze avond vond plaats in het gebouw van het Rode Kruis op de Torenlaan 11B in Bussum:Bekijk hier waarom het “best wel handig” is, om eerste hulp te kunnen verlenen…. 😉

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.