Je Elevator Pitch in de lift

Op 17 september geeft Marjolein Groot Koerkamp, communicatiespecialist en algemeen bestuurder voor de VVD bij waterschap Amstel, Gooi en Vecht, een workshop Elevator Pitchen. Leer hoe je jezelf in één minuut presenteert met maximale impact. Je kunt je pitch vervolgens direct oefenen en fijnslijpen in speed dates met andere deelneemsters.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Kom je een nieuwe interessante klant tegen, dan moet je je pitch klaar hebben. Marjolein Groot Koerkamp weet daar alles van. Als nummer 2 op VVD-lijst in Amstel, Gooi en Vecht schreef ze pitches om VVD-standpunten goed voor het voetlicht te brengen. Bovendien moest ze zelf pitchen om kandidaat te worden voor de kieslijst. Marjolein was een aantal jaar coördinator van het zakelijk netwerk Bites & Business Gooi en organiseerde daar ook de workshop Elevator pitch.

Vooraf opdrachten
Doe je mee op 17 september, dan krijg je van tevoren enkele opdrachten van Marjolein. Tijdens de workshop kun je dan spijkers met koppen slaan.

Speed dates
De tweede helft van de avond houden we speed dates. We oefenen onze kersverse pitches op elkaar. Je kunt je presentatie zo al doende bijschaven. Het is de bedoeling dat je naar huis gaat met een prachtige, effectieve elevator pitch. Een pitch waarmee je met gemak nieuwe klanten voor jou weet te interesseren.

Reserveringen

avondprogramma
avondprogramma + diner

vlees
vis
vegetarisch