Entre Femmes-netwerkbijeenkomst met investeerder Maya Meijer-Bergmans

Op woensdag 14 oktober 2020 worden de leden en introducées van Entre Femmes-Gooi ontvangen door de eigenaar van Paleis Soestdijk. Deze bijeenkomst is een bijzondere bijeenkomst omdat we samen met Entre Femmes uit Utrecht worden ontvangen. Onze gastvrouw is de eigenares Maya Meijer-Bergmans: zij is sinds 2016 eigenaar van het paleis. Deze avond start om half 8 en eindigt rond half 11. Introducées zijn welkom, zij betalen voor deze bijzondere avond 15 euro entree.

Nieuwsgierig naar de investering en de investeerder van Paleis Soestdijk?
Tijdens deze bijeenkomst mogen we eigenaresse Maya Meijer-Bergmans alles vragen. Zakelijk. Privé. Alles mag. Maya Meijer-Bergmans kocht Paleis Soestdijk, net als eerder al de Westergasfabriek in Amsterdam, om er iets heel anders van te maken. Plannen zijn gemaakt, maar regels gooien roet in het eten. De grande dame onder de projectontwikkelaars ziet een carrière als een tenniswedstrijd: ‘Al die stappen vooruit, achteruit en opzij, zijn nodig om ergens te komen. De kunst is om het grote geheel in je achterhoofd te houden om vervolgens mee te bewegen met de veranderingen die op je pad komen. Dat zorgt ervoor dat je succesvol kunt worden.’

Programma
Inloop vanaf 19:30 uur
Programma start om 20:00 uur
Aansluitend borrelen/netwerken.
Eindtijd: 22:30 uur

Locatie volgt.

Maya Meijer-Bergmans (1944) is DGA en Directeur Creative Office van de Meyer-Bergman-Erfgoed-Groep. Na haar studie kunstgeschiedenis aan de Universiteit Leiden heeft ze bestuursfuncties vervuld bij onder meer Pink Ribbon, Stichting Den Haag Cultuur, Prins Claus Fonds, SOS Kinderdorpen en het Cancer Center Amsterdam (VU). Ze werd bekend met de aankoop en transformatie van het Westergasterrein, waar een culturele ontmoetingsplek is neergezet voor dans, theater, cinema, tv-studio’s, fotografie en film. Aan het Westerpark in Amsterdam is in het voormalige kantoor van de Westergasfabriek een ecohotel gebouwd dat 100 procent elektrisch is en volledig op windenergie draait. In 2017 kocht Meijer-Bergmans Paleis Soestdijk, in 2018 buitenplaats Doornburgh in Maarssen en landgoed Voorlei in Leidschendam om deze plekken toekomstbestendig te maken.

Reserveringen

Soort ticket Plaatsen
Eerste keer