Filmen en vloggen met de smartphone

Kom op dinsdag 10 maart naar onze netwerkbijeenkomst en leer van Francoise Mittertreiner van MFilms hoe je video voor vlogs en social media met je telefoon maakt!

Video is een krachtig middel om je boodschap over te brengen en in contact te komen met je klanten. Je kunt die video zelf maken in hoge kwaliteit met je eigen smartphone. In twee uur tijd leert Françoise Mittertreiner je de grondbeginselen.

Een goede video of vlog begint met een goede voorbereiding. Wie en wat wil je met je filmpje bereiken en hoe vertaal je dat in een goed concept? Ook leer je meer over de techniek van filmen met de smartphone en hoe je jezelf of je onderwerp goed in beeld brengt. Denk daarbij aan kadrering, camerabewegingen en camerastandpunten, belichting en geluid. Ook krijg je tips over de montage. De workshop duurt twee uur, dus neem een opgeladen smartphone mee!

Françoise Mittertreiner is eigenaar en oprichtster van MFilms. Ze is afgestudeerd filmwetenschapper en was producent en regisseur bij o.a. Joop van den Ende en Amber Film. Sinds 2016 maakt ze vanuit MFilms bedrijfsfilms en reportages in opdracht en geeft zij workshops fotograferen, filmen, vloggen en monteren met de smartphone.

Programma
17.30 uur welkom en drankje
18.00 uur start diner
19.30 uur voorstelronde en pitches
20.00 uur start workshop
ca. 22.00 uur afsluitend gelegenheid tot netwerken

Kosten
Jan Tabak serveert een heerlijk driegangenmenu dat bestaat uit vlees-, vis- en/of vegetarische gerechten en een zoet dessert. Heb je dieetwensen vermeld dit bij je inschrijving. De dinerkosten bedragen 32,50 euro (excl. drankjes) ter plekke te betalen aan de receptie van Jan Tabak.

Aanmelden
Ben je introducee, gebruik dan het formulier hieronder. Leden loggen hier in
Aanmelden is mogelijk tot en met 4 maart a.s..

Reserveringen

Soort ticket Plaatsen
Eerste keer