Het diepe in, 2017 is begonnen !

Gedrags-voorkeuren van de ander en jezelf herkennen: Doen wat werkt…

Enkele sfeerbeelden van de bijeenkomst. Jacqueline’s bruisende energie en haar inhoudelijk zeer sterke programma namen de groep mee “het diepe in”…
En Annemarie op de zeepkist, om haar euforie over iets geweldigs wat haar overkomen was met ons te delen.

           

Programma-beschrijving:

We beginnen het nieuwe Entre Femmes jaar op maandag 23 januari met een feestelijke borrel en drie-gangen diner.  Daarna kijken we op een verfrissende manier naar de manier waarop we steevast met onze klanten en partners communiceren. Grote kans dat dat effectiever kan!

Jacqueline Franssens van Culture at Work staat garant voor een energieke avond waarin je je bewust wordt van je gedragsreflexen en in een paar stappen oefent om met behoud van jouw eigenheid, effectiever om te gaan met mensen waar jij het soms lastig vindt om mee om te gaan. Je gaat naar huis met meer inzicht over jezelf en praktische handvatten.

Jacqueline Franssens is organisatie antropoloog. Zij begeleidt individuen en teamleden om zich bewust te worden van hun gedrag, van soms kleine ritueeltjes en onbewuste aannames die een prettige manier van samenwerken in de weg staan. Gedoe voorkomen en gedoe oplossen is haar motto.

Jacqueline straalt positieve energie uit. Ze nodigt mensen uit zich op hun gemak te voelen en zich te openen. Door haar persoonlijkheid was de sfeer geboeid, gefocust én luchtig”.
“De bijeenkomsten met Jacqueline waren altijd positief spannend, afwisselend en zinvol. Een aanrader!”.

In deze workshop “Lumina Spark” gaan we aan de slag met een model voor gedragsvoorkeuren. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, en het gedrag van collega’s en klanten. Op welke punten bots je, maar ook: waar vind je elkaar? En vooral: waarom? Wat is het patroon? Hoe krijg je anderen mee, en hoe spreek je een ander aan op een positieve manier? Als je vervolgens bewust jouw houding en taalgebruik aanpast op een manier waar de ander zich vermoedelijk prettig bij voelt, dan word je effectiever. Zo lukt het om beter en sneller relaties te bouwen en kan je tot betere resultaten komen.

Lumina Spark is een psychometrisch instrument: jouw gedrag wordt gemeten met een vragenlijst, en je kan zowel hoog scoren op bijvoorbeeld introvert én extravert wat veel gedragsmodellen niet kennen. Na je aanmelding voor deze avond krijg je een link naar een online vragenlijst. Het is echt nodig dat je die invult want tijdens de workshop werk je met jouw persoonlijk profiel.


Programma

17:30 Feestelijke Nieuwjaarsborrel

18:00 3-gangen menu

20:00 Zeepkist: Nieuwtjes over Entre Femmes en nieuwtjes van leden en belangstellenden

20:15 Interactieve workshop Lumina Spark

22:00 Borrel.

Als je alleen voor het avondprogramma wilt komen, kom dan rond koffietijd, vanaf 19.30u.

 

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.