In dialoog met schrijfster Francine Oomen.

Oomen stroomt over” bij EF Gooi op 19 september a.s.

Dinsdagavond 19 september gaat schrijfster Francine Oomen in dialoog met ons over de impact van de overgang op zowel werk als persoonlijk leven. In haar nieuwste boek “Oomen stroomt over” beschrijft én tekent ze hoe ze zelf vastliep en wat (en vooral wie) ze daarbij ontdekte.

De overgang is een onderwerp waar nog te weinig over wordt gesproken en bekend is. Tussen de 1.2 en 1.5 miljoen vrouwen bevinden zich in deze niet te vermijden hormonen-achtbaan, vaak zonder dat zij en zelfs artsen en andere hulpverleners zich dat realiseren. Met veel medische misdiagnoses en onnodige stress als gevolg. De overgang heeft naast op het privé-leven ook grote impact op de werkvloer. Concentratieverlies, gebrek aan creativiteit en helderheid (oftewel: breinblubber) en vermoeidheid, plus een heel assortiment fysieke klachten, het kan allemaal langskomen.
Francine gaat op een lichte toon het gesprek aan over wat er in je lichaam gebeurt en hoe daar mee om te gaan, over overgang en feminisme, de rol van de Big farma en hoe je van de nood een deugd kunt maken.

Kijk nu alvast op Francine’s website waar je naast inzage in de eerste pagina’s van het geweldige boek ook interviews met haar lezen kunt!

De avond heeft een ander karakter dan onze andere avonden en is dit keer zonder gezamenlijk diner vooraf. Aanvankelijk zouden we van een kleine groep aanwezigen uitgaan, maar gezien de ruimte die we hebben en het bijzondere van deze avond is toch besloten meer mensen de gelegenheid te geven deze bijeenkomst bij te wonen. Ook oud-leden zijn welkom.

Inloop: 19:00 uur
Start bijeenkomst: 19:30 uur
Na afloop tot uiterlijk 22:30 napraten en netwerken. Het Brinkhuis sluit om 22:30 uur.

SFEERIMPRESSIE BIJEENKOMST:

 

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.