“Constructief Roddelen” Thema-avond alleen voor leden.

“Constructief Roddelen” is een intervisie avond, alleen toegankelijk voor leden.

Intervisie is professioneel bevragen, analyseren en adviseren. Intervisie is leerzaam, laagdrempelig en een systematische aanpak van situaties binnen je werkveld en het persoonlijk handelen, gericht op concrete oplossingen. Door het hanteren van een juiste open vraagstelling, analyse en advisering, wordt gewerkt aan bijvoorbeeld je oplossing van professionele vraagstukken, werkproblemen, veranderingen, werkdruk, leervragen en persoonlijk handelen. Dit binnen de veiligheid van de besloten avond. 

De “incident-methode”: constructief roddelen. Bij deze methode brengt de inbrenger een recente gebeurtenis uit haar professie naar voren, die nog niet volledig is uitgewerkt of opgelost. Liesbeth Hörmann leidt ons in in deze effectieve intervisie-methode.

Deze avond hielden wij in Fort Werk IV van Nanny Blank, een prachtig cultureel erfgoed in Bussum en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In ruimte “De Kazematten” werd voor ons een maal bereid.

Enkele momenten van de avond:

        

Deze methode is erg goed bevallen. Voor de tweede helft van 2017 wordt een programma opgezet voor intervisie, los naast het reguliere programma. In de nieuwsbrief en per mail zullen de leden hiervan op de hoogte gebracht worden.

    

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.