Kerst met EF-Gooi

Op donderdag 12 december hebben we weer onze traditionele Kerstbijeenkomst. Ditmaal bij Jan Tabak. Wegens groot succes staat de bijeenkomst ook dit jaar in het teken van ‘Delen’.

Delen
Vorig jaar trokken we lootjes en gaven we elkaar een dienst, een uur, een kop koffie of wat je maar wilde. Een ontzettend leuke manier om nader kennis te maken en nieuwe samenwerkingsverbanden te smeden. Daarom: dit jaar wéér.

Kerst 2018 bij De Smederij in Hilversum

Monique laatste keer voorzitter
Op de Kerstbijeenkomst zal Monique van Wijk aftreden als voorzitter, dus dat maakt de avond extra speciaal. Na vier jaar geeft zij het stokje door aan Pauline Timmer.

Kerstdiner
Jan Tabak is in kerstsfeer. Aan één lange feestelijk gedekte tafel kunnen we genieten van een heerlijk driegangen Kerstmenu.

PROGRAMMA Donderdag 12-12:
17.30 Inloop en borrel vooraf
18.30 Diner en avondprogramma
22.30 Einde avond

Locatie: Hotel Jan Tabak, Bussum

Kosten: € 32,50 voor driegangendiner, borrel en koffie voor- en achteraf (excl. wijn aan tafel). Ter plaatse te voldoen aan Hotel Jan Tabak.

Inschrijven uiterlijk 10 december; dan moeten wij doorgeven met hoeveel wij komen. Niet inschrijven voor “alleen avondprogramma”!
De avond is (in principe) alleen voor leden. Maar voel je je aangetrokken door ons netwerk en denk je er serieus over om lid te worden, dan ben je van harte welkom.
– Leden loggen hier in. Ga na inloggen naar het evenement om je in te schrijven.
– Introducees/belangstellenden schrijven in via het formulier hieronder.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.