Kerstdiner aan de Italiaanse familietafel

Met als thema “delen”

Op donderdag 13 december sluiten we het jaar in intieme sfeer af met een kerstdiner in Italiaanse sferen. We ontmoeten elkaar bij restaurant De Smederij in Hilversum waar de koks overheerlijke Italiaanse slow food bereiden, met biologische producten van lokale boeren uit Italië. Thema van de avond is delen.

Kosten:
Entre Femmes-Gooi neemt de drankjes, koffie en een deel van de kosten van deze tafel van overvloed voor haar rekening. Je eigen bijdrage: € 20,-.

Kom je ook?
Stuur een e-mail naar info@entrefemmes-gooi.nl
Inschrijven op de website hoeft niet, als je een mail stuurt.

De Smederij ligt op Werf 35, een relatief nieuw bedrijventerrein in Hilversum. Waar jonge ondernemers de oude industriële gebouwen hebben omgetoverd tot een plek waar het bruist van activiteiten.

17.30 Ontvangst
18.30 Aan tafel
Avondprogramma valt met het eten samen.
(Inschrijven voor deze avond kan via de site, maar ook via een mailtje aan info@entrefemmes-gooi.nl. Voor leden: niet iedereen die zich nu heeft opgegeven is hierdoor zichtbaar in de inschrijflijst. Laat wel uiterlijk dinsdag 11 december weten of je erbij zult zijn!).

Deze avond is alleen voor leden. Wie lid wil worden, is ook van harte welkom.

De Smederij, Mussenstraat 11, 1223 RB Hilversum

            

GRATIS PARKEREN OP EIGEN TERREIN

De Smederij zit helemaal links achter op het terrein.

Wil je komend jaar in januari lid worden van EF-Gooi, dan ben je ook van harte welkom om je voor deze avond in te schrijven. Neem dan even contact op met Ellen Röling (06-48957616) of Monique van Wijk (06-40272287) of schrijf een mail aan info@entrefemmes-gooi.nl

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.