De eerste indruk: Presentatie is net zo belangrijk als inhoud.

Trek voor deze avond iets speciaals aan. Als je wilt.

Tijdens deze bijeenkomst komt Erica Pach (Be-Your-Bestons tips en advies geven over kleding en presentatie.

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk” blijft – ook in het zakelijk leven – eeuwig actueel.

Hoe je overkomt is net zo belangrijk als wat je te zeggen hebt; bij een eerste indruk is dat zelfs nog belangrijker.
Je wordt voor deze avond uitgenodigd om een vraag te formuleren over je kleding of wat je graag zou willen weten als het gaat over “hoe kom ik over”. Bedenk een situatie, in je professionele werksfeer, waarin dit van toepassing is en trek de outfit aan die je hiervoor uit zou kiezen.
Dit kan bijvoorbeeld zijn bij:

– een afspraak met een nieuwe klant, waarbij de eerste indruk heel belangrijk is.

– een vervolgafspraak met een klant

– een presentatie houden voor een groep

– een sollicitatiegesprek

– een feest bij een klant

– een netwerkbijeenkomst met zakenpartners.

Daarnaast kun je een specifiek kledingstuk of accessoire meenemen waarover je een vraag hebt in de trant van “waarom draag ik dit nooit terwijl ik het zo mooi vind” of “eerst droeg ik dit accessoire/dit kledingstuk wel maar sinds ik afgevallen dan wel aangekomen ben, lijkt het niet te “passen
Het kan om de algemene indruk gaan, maar het kan ook specifiek te maken hebben met je figuur of de kleuren die je draagt. Als je alleen mee wilt kijken en geen vragen hebt is dat ook goed.

Op deze avond zal Erica Pach een inleiding houden over uitstraling op het gebied van kleur en kleding en het daarbij ook over lichaamstaal hebben.
Je kunt tijdens de avond met je vraag komen, maar deze ook vooraf toe te sturen aan info@entrefemmes-gooi.nl; Erica kan er in de voorbereiding van haar verhaal dan alvast rekening mee houden. Vragen die vooraf gestuurd zijn krijgen voorrang.
Tijdens de avond zullen er allerlei dingen langskomen waarop Erica vanuit haar lange ervaring een antwoord kan geven. Door te kijken en te luisteren naar de verschillende vragen en mogelijke oplossingen, leren wij hoe e.e.a. in grote lijnen in zijn werk gaat. De avond zal zich vormen naar onze vraagstellingen.

We ontmoeten elkaar voor deze workshop in de informele, theatrale entourage van Terschuur Kledingverhuur, het bedrijf van ons lid Ellen van Tulder. Eerst wordt het culinaire ingevuld. Dit keer doen we dat zelf. Ieder wordt verzocht een tientje in te leggen voor een sushi/sashimi-maal, contant te voldoen op de bijeenkomst. Als je een nagerecht wilt maken, graag! Kosten die je daarvoor maakt worden verrekend. Enkele dagen voor we elkaar treffen zal e.e.a afgestemd worden en krijgt iedereen die zich ingeschreven heeft bericht.

 

Ellen nodigt ons uit ons na de workshop te hullen in een gala-japon of andere passende december-outfit uit haar collectie. Tussen de kostuums uit alle tijden van de geschiedenis mogen hoeden opgezet, schitterende jurken aangetrokken. We gaan voor wie dat wil individueel of met de hele groep op de foto om te proosten op de naderende kerst en de laatste bijeenkomst van EF Gooi in 2016. Met elkaar op weg naar 2017…!

Inloop om 18.00 uur met aansluitend eten. Start workshop 20.00 uur. Locatie Nijverheidswerf 14, Bussum, zie website Terschuur.

Naast de bijdrage voor het eten betalen introducees/belangstellenden  een kleine bijdrage van €10,-. Contant te betalen op de avond zelf.

img_4161   img_4160   img_4159

Er is een technische storing voor leden-inschrijving: meld je aan op info@entrefemmes-gooi.nl!
Belangstellenden en introducees schrijven zich hieronder in, of melden zich ook aan via de EF-email.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.