Zomers netwerkbezoek crematorium Zuiderhof aan Hoorneboegse hei

Op 4 juni a.s. is er een netwerkbijeenkomst op locatie bij crematorium Zuiderhof, schitterend gelegen aan de Hoorneboegse hei in Hilversum. Directeur Anita van Loon van Uitvaartstichting Hilversum geeft om 16.30 uur een rondleiding en vertelt over de uitdagingen van een ondernemer in de uitvaartwereld. Aansluitend een netwerkdiner in de aula met uitzicht over de hei.

Anita: “Uitvaartstichting Hilversum is authentiek en anders. Hoe zorg ik ervoor, dat iedere begraafplaats met zijn eigen unieke uitgangspunten zoals uitzicht, sfeer, ligging en ontwerp zichtbaar wordt voor mensen, die te maken krijgen met rouw, verlies en afscheid. En voor die mensen, die een keuze willen maken, bij leven, waar zij begraven, of gecremeerd willen worden. En waarom kies je dan voor Uitvaartstichting Hilversum?”

“En: hoe zorg ik er als ondernemer nu voor, dat wij ons onderscheiden als het gaat over dienstverlening en authenticiteit. Wat doe ik nu anders en hoe maak je het verschil? Waarom kiest die uitvaartondernemer nu voor ons, en niet voor een ander crematorium, of voor een andere begraafplaats? En wat betekent dienstverlening in deze context? Ik laat jullie tijdens de rondleiding dingen zien, maar neem jullie ook mee in nieuwe ontwikkelingen als natuur begraven, filmen vanuit een drone, het leven vieren, en zo voort.”

Exacte tijden van het programma volgen nog.

Aanmelden kan alvast door een e-mail te sturen naar secretaris@entrefemmes-gooi.nl.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.