Zomers netwerkbezoek aan Hoorneboegse hei

Onder voorbehoud: dit evenement vindt plaats in een tijd van coronamaatregelen. Hou de agenda in de gaten voor last minute wijzigingen.

Op 4 juni is Entre Femmes-Gooi welkom op locatie bij de Uitvaartstichting Hilversum, authentiek, anders en schitterend gelegen aan de Hoorneboegse hei. Directeur Anita van Loon geeft om 16.30 uur een rondleiding en vertelt over de uitdagingen van een ondernemer in de uitvaartwereld. Aansluitend een netwerkdiner met uitzicht over de hei.

Het programma start in de aula. Directeur Anita van Loon geeft hier een korte introductie over de USH, vertelt over de uitdagingen van het ondernemerschap in de uitvaartwereld en geeft een rondleiding die eindigt met een glas cava en netwerkdiner in De Einder, de koffiekamer. Indien mooi weer, maken we ook gebruik van het terras, met uitzicht op de heide. Echt spectaculair juist nu, met al die kleuren, vogels en als we geluk hebben, komen de koeien dichtbij.

Anita: “Uitvaartstichting Hilversum is authentiek en anders. Hoe zorg ik ervoor, dat iedere begraafplaats met zijn eigen unieke uitgangspunten zoals uitzicht, sfeer, ligging en ontwerp zichtbaar wordt voor mensen, die te maken krijgen met rouw, verlies en afscheid. En voor die mensen, die een keuze willen maken, bij leven, waar zij begraven, of gecremeerd willen worden. En waarom kies je dan voor Uitvaartstichting Hilversum?”

“En: hoe zorg ik er als ondernemer nu voor, dat wij ons onderscheiden als het gaat over dienstverlening en authenticiteit. Wat doe ik nu anders en hoe maak je het verschil? Waarom kiest die uitvaartondernemer nu voor ons, en niet voor een ander crematorium, of voor een andere begraafplaats? En wat betekent dienstverlening in deze context? Ik laat jullie tijdens de rondleiding dingen zien, maar neem jullie ook mee in nieuwe ontwikkelingen als natuur begraven, filmen vanuit een drone, het leven vieren, en zo voort.”

Kosten catering en reserveren
Het buffetdiner wordt verzorgd en opgediend door de cateraar. Bij de tafelindeling, borden, bestek, voorgerechten en dergelijke wordt rekening gehouden met de RIVM-maatregelen. Vriendelijk verzoek om het diner à EUR 25,00 cash ter plaatse te betalen. De drankjes worden aangeboden door USH.

Wellicht ter overvloede:
• Heb je ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of koorts. Blijf dan thuis.
• Blijf thuis als iemand in je huis koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten.
• Houdt anderhalf meter afstand.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Doe dit voor dinsdag 2 juni aanstaande.

Reserveringen

Soort ticket Plaatsen
Eerste keer