“Theatrale” Verbinding

Jezelf op een andere manier verbinden tijdens onze Theaterworkshop:

Vanuit je hoofd naar je gevoel. Dat is waar regisseur Gwen de Visser ons op woensdag 26 oktober naartoe zal brengen. Een avond waarin we op een heel andere manier naar onszelf en elkaar zullen kijken, met spel, lucht, plezier en diepgang…

Gwen de Visser was lange tijd regisseur, acteur, schrijver en voorzitter bij Theatergroep Fusie in Hilversum. Stukken die zij daar regisseerde waren o.a. Augustus Oklahoma van Tracy Letts, De God van de Slachting, Een Echte Vrouw en meerdere kinderstukken. Op dit moment regisseert Gwen bij Deo et Arti in Eemnes het stuk De Bittere Tranen van Petra van Kant, van Fassbinder. Verder geeft Gwen ook bedrijfsworkshops, traint groepen jongeren in het buitenland bij International Youth Exchanges en volwassenen bij diverse werkgevers. Voor deze avond is zij onze energieke gids op een onverwachte ontdekkingstocht.

Zeg JA tegen wat er in je opgeroepen wordt en laat je (met plezier) meenemen door Gwen. De vloer op… Vertrouw en geef je over… Het wordt beslist een ervaring…

 

gwen-ef

De avond begint om 18.00 uur bij Café Dudok, op de Larenseweg 1 in Hilversum, waar de kok speciaal voor ons voor € 10,- (excl. dranken) een vegetarische, vlees-, of vismaaltijd bereidt. Deze bijeenkomst vindt NIET plaats in het kersvers heropende pand Santbergen aan de Noorderweg 2, bij Café Dudok om de hoek. Het avondprogramma begint om 20.00 uur. (Uiterlijk 19.45 aanwezig zijn bij Santbergen als je niet mee-eet). LET OP: Er is een verandering in de locatie. De workshop vindt door omstandigheden niet plaats in Gebouw Santbergen, maar in de bovenzaal van Café Dudok! Eten en avond vinden dus op dezelfde locatie plaats. Iedereen die zich ingeschreven heeft krijgt hierover persoonlijk bericht.

Parkeren kan het best in parkeergarage Q-Park aan de Schapenkamp 12 H’sum, aan de centrumkant van het station. Een paar minuten lopen slechts. Dudok zie je direct liggen aan je linkerhand, als je aan de achterzijde het station uitloopt. Met de trein vanaf Bussum-Zuid is ook optie. Parkeren kan ook in de straten rondom de Noorderweg; als je iets verder parkeert is het gratis, maar als je daar niet bekend bent is het wel handig om van te voren even op de kaart te kijken. Het is vaak erg vol met geparkeerde auto’s.

Route Café Dudok

image

Klik hier om in te loggen voor leden.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.