Interactieve workshop LinkedIn. Voor beginners én gevorderden

LinkedIn: het grootste zakelijk online netwerk (ter wereld)

Binnen Entre Femmes-Gooi gunt iedereen elkaar goede zaken. We doen ook zaken onderling. Want het is toch prettig te weten met wie je in zee gaat? Zo werkt het ook met andere contacten uit je netwerk. En hoe kun je iedereen eenvoudig op de hoogte houden van jouw producten en diensten? Door ze online bekend te maken. Dit kun je doen via een website en een e-mail, maar ook door op diverse platforms actief te zijn. Iedereen kent ze wel: Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn. Maar hoe kun je daarmee omzet genereren?

LinkedIn.com is een online platform waarop je jouw netwerk op de hoogte kunt houden van jouw producten en diensten. Dit is aanvullend op het hebben van een website en e-mailings. In principe kun je LinkedIn gebruiken als een online CV, maar je kunt er ook een complete etalage van jouw bedrijf van maken, een die actiever is dan je website hoeft te zijn. En dat kost tijd, maar offline netwerken is ook een tijdsinvestering.
Tijdens de workshop op 25 april aanstaande zal Paula Harte (Hartelust Communicatie) meer vertellen over LinkedIn. Ook als je nog niet actief bent op LinkedIn of zelfs geen account hebt, kun je meedoen. De workshop richt zich op het verder profileren van je bedrijf op LinkedIn (dus niet op een persoonlijk profiel).
Paula zal de avond beginnen met een korte uitleg van de knoppen en zal daarna ingaan op het bekender maken van jouw bedrijf via LinkedIn. Afhankelijk van de tijd kunnen er aan het eind van de workshop nog eenvoudige algemene vragen worden beantwoord.

Nodig op de avond: een laptop, tablet EN je smartphone. Op je laptop/tablet moet je in je mailbox kunnen, omdat je waarschijnlijk nog iets moet kunnen bevestigen via een mail die je van LinkedIn ontvangt op de avond. Er is wifi aanwezig, zodat je ook online kunt kijken naar jouw mail en jouw LinkedIn. Zorg dat je je inloggegevens meeneemt, want we gaan direct aan de slag!

Ook voor introducées en belangstellenden. 

Paula Harte
https://www.linkedin.com/in/paulaharte/

Impressie van de avond:

 

Een interview met Paula Harte en voorzitter Monique van Wijk bij 6FM-Business van vrijdag 20 april vind je hier.

   

Locatie: NH Hotel Jan Tabak, Amersfoortsestraatweg 27, 1401 CV Bussum.

PROGRAMMA Woensdag 25 april:

17:30 u: inloop
18:30 u: drie-gangen diner (€ 32,50, inclusief koffie, thee en netwerkborrel achteraf)
19:30 u: inloop voor de mensen die alleen voor het avondprogramma komen.
20:00 u: start avondprogramma (voorafgaand een korte voorstelronde van de nieuwkomers en een moment om op de zeepkist je mededeling te doen)

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.