Zakelijke Etiquette

“Regels zijn geen keurslijf, ze geven houvast.” 

Etiquette is weer helemaal terug. En wat blijkt: het is niet meer vanzelfsprekend dat we weten hoe we een goede eerste indruk maken, op welke manier we relaties zorgvuldig ontvangen of hoe we aan tafel een goede gastvrouw kunnen zijn. Het zijn vaak kleine weetjes waarmee wij ons zelfvertrouwen en onze uitstraling op het gebied van de sociale omgang kunnen vergroten.

Omgangsvormen zijn essentieel in het zakendoen. Nahnya barones van Voorst tot Voorst zal je vertrouwd maken met een aantal belangrijke basisregels én finesses van de etiquette. Zodat je de regels van het (zakelijke) spel kent en jezelf nog beter kunt presenteren. Test je kennis of leer juist nieuwe dingen. Ook al weet je hoe het hoort, je zult verrast zijn over de nieuwe inzichten die je deze avond zult opdoen.
Nahnya komt uit de financiële wereld, maar houdt zich sinds 15 jaar bezig met representatie en omgangsvormen. Zij houdt zich bezig met Zakelijke Etiquette voor het bedrijfsleven en heeft lezingen gegeven in alle grote musea over onze Tafelcultuur. Wees verzekerd van een interessante maar ook heel gezellige avond.

Voor een indruk van onderwerpen die aan de orde komen in de workshop, zie: eetiquette.nl/coaching

 

PROGRAMMA Dinsdag 13-9:

17.30 Ontvangst
18.00 Tafeletiquette
18.30 Diner
20.00 Avondprogramma Zakelijke Etiquette

De tafeletiquette breng je direct in praktijk tijdens het diner

Locatie: Hotel Jan Tabak, Bussum

De enige bijdrage aan deze avond zijn de kosten voor het diner: Euro 29,50 voor 3 gangen, borrel en koffie (excl. wijn aan tafel). Ter plaatse te voldoen aan Hotel Jan Tabak.

 

Nahnya van Voorst was te gast bij het programma ‘Hoe heurt het eigenlijk?’ van Jort Kelder. Kijk de uitzending van 29 oktober 2015 terug voor een indruk.

hoe heurt het

Leden loggen hier in. Ga na inloggen naar het evenement om je in te schrijven. (Bij vragen, contact Monique 06-40272287)

Introducees/belangstellenden schrijven in via het formulier hieronder.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.