Amsterdam gezien met andere ogen…

Onze jaarlijkse zomeractiviteit, afsluiting van het seizoen. Donderdag 8 juni is ons “zomeruitje”. Onder het motto “Amsterdam gezien met andere ogen” bekijken we de stad vanaf het water.

Het programma is op dit moment nog niet tot in detail uitgewerkt. Afhankelijk van de drukte zullen we plaatsen aandoen waar het goed vertoeven is. De kapitein kent Amsterdam goed, hij is de bedenker en ontwerper van de schematische Waterkaart van Amsterdam en zal de toeristische plekjes mijden.

Na het aan boord gaan, zullen we de minder voor de hand liggende routes varen. Afhankelijk van het weer zal dat richting Oost of Noord worden. We eindigen in de buurt van Artis waar we gaan eten. Onderweg wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. 
Aan boord kunnen kan maximaal 6 gasten. Deze bijeenkomst is alleen voor leden. Aanvang 17.00 uur.

Geef je snel; op vol is vol. Als er zich meer dan 6 mensen aanmelden wordt het programma aangepast en wordt iedereen daar tijdig van op de hoogte gebracht.

Inschrijving gaat voor dit evenement niet via de website van Entre Femmes, maar via ons lid Marisa, de vrouw van schipper, die vrijwillig zijn kennis en vaarkunst met ons zal delen.

Je kunt je opgeven bij Marisa Giunta d’Albani per mail:
Marisa zal zsm reageren of je mee kunt en ook laten weten waar en hoe laat je precies verwacht wordt.

BBA Interimmanagement & Advies:

Mw. Marisa A.A.Giunta d’ Albani
Middenweg 221-hs
1098 AN Amsterdam
Tel:0031 653322880