Afsluiting seizoen, Vestingvaart Naarden

Kom naar ons traditionele Zomeruitje: dit keer een diner plus aansluitend een vaartocht in en om de vesting Naarden.

Op bijna de langste dag van het jaar eten wij eerst samen in Eetcafé Het Hert in Naarden en maken wij daarna een schitterende rondvaart richting het Naardermeer, de zonsondergang tegemoet. Via de buitenkant van de vesting varen wij over de ’s Gravelandsevaart en de Karnemelksloot en gaan wij een prachtig stuk natuur van het Naardermeer bekijken. De schipper vertelt ons onderweg over wat we zien.

Op zulke zomeravonden is het meestal warm en gaat de wind bijna altijd liggen.

De tocht duurt ongeveer 2,5 uur. Onderweg krijgen we een hapje en een drankje. In geval van minder mooi weer krijgen we een boot met overdekking en zal de route iets anders zijn, waarschijnlijk korter.

Programma:
17.30 uur verzamelen + diner in eetcafé Het Hert, Cattenhagestraat 12, Naarden (op eigen kosten)
19.40 uur vertrek naar de boot (3 minuten lopen)
20.00 uur afvaart van Nieuwe Haven 27A, Naarden

N.B. Het diner is op eigen kosten; een hoofdgerecht kost ca. Euro 15,-.(Je kiest je eten ter plaatse.)

Geef je alvast op, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er meegaan. Er zit een maximum aan van 16 deelnemers, dus wees snel als je zeker van een plaats wilt zijn. Let op: geef je op voor de activiteit / rondvaart en schrijf je apart in dat je deelneemt aan het diner (of niet).

Introducées zijn welkom; zij betalen een bijdrage van € 17,50 in contanten. Wanneer je besluit lid te worden, wordt dit bedrag in mindering gebracht op je contributie.

Voor meer informatie over Eetcafé Het Hert en de routebeschrijving zie http://hethert.com/restaurant/reserveren/contact/ en over de vestingvaart, locatie afvaart e.a. zie http://www.vestingvaart.nl/?page_id=33 .

Al lid? klik hier om in te loggen

Let op: Per vergissing werd gezegd dat inschrijving niet meer mogelijk is, maar dat is het wél.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.