In de spotlight: Laura Diel, care for women specialist/specialist in vrouwengezondheid

Recent rondde Laura Diel haar opleiding af. Zij mag zich nu Care for Women Specialist. Specialist in vrouwengezondheid noemen. Reden genoeg om Laura in de spotlight te zetten!

Wat doe je in ‘t kort?

Ik help vrouwen die last hebben van hormonale klachten zoals overgangsgerelateerde klachten. Tijdens een consult van een uur gaan we in op alle klachten en kan ik er voor zorgen, door verschillende adviezen, dat de klachten aanzienlijk verminderen. Meestal zijn twee à drie consulten voldoende om weer op een “normale” manier verder te gaan met je leven.

Wat onderscheidt jou?

Ik heb, in plaats van behandelaars in de reguliere geneeskunde die 10 minuten hebben, een uur de tijd voor je. Daarnaast werk ik samen met diverse andere disciplines binnen de geneeskunde waardoor er gekeken wordt naar jou als geheel en niet in delen. De meeste aanvullende verzekeraars vergoeden het consult.

Jouw klanten?

Alle vrouwen die matige tot ernstige klachten hebben tijdens de overgang. Dames die terecht vinden dat ze er niet mee door hoeven te blijven lopen of dat de overgang “gewoon” een fase is waar je even doorheen moet. Die periode kan namelijk een enorme impact hebben op je leven, zowel zakelijk als privé. En het is ook niet nodig, want er valt wat aan te doen!

Aanbieding van het lid aan de lezer:

Tot 4 weken na het verschijnen van dit nummer ruim 15% korting op je eerste consult. Van €68,50 naar €57,50.

Je leest meer over Laura via haar website www.careforwomen-almere.nl. Je vindt haar via Facebook en LinkedIn, als je contact wilt of meer wil weten over haar aanbieding!

 

Uitnodiging: wil jij ook in de etalage? Stuur een berichtje aan communicatie@entrefemmes-gooi.nl. #membersonly

De spotlight stond ook op: Marly | Lilian | Laura | Barbara | Marisa