In de spotlight: Lous van Haarst, Mastermind Instituut

Wat doe je in ‘t kort?

Vanuit mijn bedrijf het Mastermind Instituut richt ik mij op zelfstandige professionals die een Krachtig Bedrijf willen Construeren. Om succesvol te zijn heb je anderen nodig. Iedereen heeft blinde vlekken en anderen kunnen jou ondersteunen om die zichtbaar te maken. Zij laten je in feite zien hoe je ook op een andere manier naar een vraagstuk of dilemma kunt kijken. Door anders te kijken zie je zoveel meer en niet zelden ligt een idee of oplossing voor je voeten, maar keek jij er overheen.

Wat onderscheidt jou?

Bij mij is ‘Masterminden’ geen bijproduct maar het enige dat ik aanbied, zij het in verschillende vormen. Masterminden is een fantastisch middel om echt stappen te zetten. Ik wil dit voor iedereen beschikbaar maken. Ik bied al langer de Mastermind Boardroom en de Privé Tafel.
Ik leg de laatste hand aan een ledensite, een besloten community waar jij je vragen kwijt kunt over zakelijke dilemma’s. Dit is niet alles. Aan de community is een E-learning omgeving gekoppeld waar iedere maand een nieuwe training beschikbaar komt die jou ondersteunt om je doelen echt te realiseren. En wil je een keertje offline Masterminden dan zijn er de maandelijkse Mastermind Tafels.

Aanbieding aan de lezer

Met de Mastermind ledensite bied ik nu voor ieder wat wils. Mijn aanbod: word lid van de ledensite en geniet zolang jij lid blijft van de speciale lanceerprijs. Begin december vindt de lancering plaats. Lijkt dit je iets, stuur mij dan een berichtje (lous@mastermindinstituut.nl). Zorg ik dat jij als één van de eersten bericht ontvangt.

Meer over Lous via haar website www.mastermindinstituut.nl

En je vindt Lous op LinkedIN

Uitnodiging: wil jij ook in de etalage? Stuur een berichtje aan communicatie@entrefemmes-gooi.nl#membersonly

De spotlight stond ook op: Marly | Lilian | Laura | Barbara | Marisa | Ingrid | Lous