Lid uitgelicht: Lilian Bos, brainstormpartner voor jouw interieur

Lilian Bos, interieurarchitect Woontnet / InBrainstorm

Brainstormpartner voor jouw interieur

 

Wat doe je in ‘t kort?

Ik ben interieurarchitect voor de inrichting van zakelijke projecten en woningen. Dat doe ik al jaren. Mijn werk vind je op mijn website: InBrainstorm.nl.

 

Wat onderscheidt jou?

“De meeste interieurarchitecten zijn verbonden met merken of bedrijven. Daardoor hebben hun interieurs al gauw een herkenbare stijl. Ik ben onafhankelijk, waardoor alle opties open blijven”.

 

Jouw klanten?

“Mijn klanten zijn vaak mensen met een eigen stijl die weten wat ze willen. Ze zoeken een ervaren en onafhankelijke interieurarchitect die met ze kan brainstormen. Ik puzzel met ruimtes, kleuren en materialen en zet opties op een rij tot de juiste oplossing is gevonden.”

 

Kennismaken met een quickscan:

“Ga je verhuizen of wil je je woning of kantoor restylen, dan loop ik met je mee en maak ik een quickscan van de mogelijkheden. Zo doe je ideeën op waar je zelf misschien nooit aan hebt gedacht.” Een quickscan duur 1,5 tot 3 uur. Kosten: € 245,-.

 

Meer over Lilian:

“Wil je meer over me weten, ga dan naar mijn website: InBrainstorm.nlOp deze pagina zie je een voorbeeld  waarin een van mijn diensten aan bod komt. Of volg mijn berichten op Facebook of via LinkedIn“.

De spotlight stond ook op: Marly | Lilian | Laura | Barbara | Marisa