Zomers Intermezzo

Een gezellig informeel etentje voor de thuisblijvers tijdens de zomermaanden. Mrs. Italy reed voor met haar delicatesse-pizza’s.

Speciaal voor alle leden die (nog) niet op vakantie waren, organiseerden we ook deze zomer een gezellig etentje tussendoor: het Zomers Intermezzo. Gewoon omdat het kan en omdat het leuk is elkaar op een informele manier te ontmoeten. Dit jaar haalden we een stukje Italië naar Nederland.
Op maandag 22 juli kwam Mrs Italy met haar pizzawagen naar Ankeveen waar we te gast waren bij Joke Swart van Joke Swart Belastingadvies. Met het mooie weer hebben we heerlijk buiten gezeten.

Mrs Italy serveerde een Pizzaproeverij: een assortiment van vers gebakken, overheerlijke pizzapunten. Of eigenlijk zijn het geen pizza’s, maar mooie, grote pinsa’s. Dat zijn pizza’s van ca. 60×30 cm, gemaakt volgens een speciaal Italiaans recept. Een pinsabodem is heerlijk krokant aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. En omdat het deeg voor 80 procent uit water bestaat, bevat het minder calorieën en is het makkelijker verteerbaar.

Het Zomers Intermezzo is een Members Only-event.