Zomers Intermezzo

Een gezellig informeel etentje voor de thuisblijvers tijdens de zomermaanden. Mrs. Italy rijdt voor met haar delicatesse-pizza’s.

Speciaal voor alle leden die (nog) niet op vakantie zijn, organiseren we ook deze zomer een gezellig etentje tussendoor: het Zomers Intermezzo. Gewoon omdat het kan en omdat het leuk is elkaar op een informele manier te ontmoeten. Dit jaar halen we een stukje Italië naar Nederland.

Op maandag 22 juli komt Mrs Italy met haar pizzawagen naar Ankeveen waar we te gast zijn bij Joke Swart van Joke Swart Belastingadvies. Als het mooi weer is, kunnen we daar lekker buiten zitten. 

Mrs Italy serveert een Pizzaproeverij: een assortiment van vers gebakken, overheerlijke pizzapunten. Of eigenlijk zijn het geen pizza’s, maar mooie, grote pinsa’s. Dat zijn pizza’s van ca. 60×30 cm, gemaakt volgens een speciaal Italiaans recept. Een pinsabodem is heerlijk krokant aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. En omdat het deeg voor 80 procent uit water bestaat, bevat het minder calorieën en is het makkelijker verteerbaar.

De kosten zijn 17,50 euro per persoon. Koffie, thee, sap en water zijn inbegrepen. Wil je een wijntje of iets anders drinken, dan willen we je vragen dat zelf mee te nemen.

Het programma:
18.00 uur – ontvangst bij Joke Swart.
18.30 uur – korte presentatie van Joke over haar bedrijf
19.00 uur – Pizzaproeverij!

Adres Joke: Stichts End 92, 1244 PR Ankeveen. Parkeren kan langs de weg. Een stukje verderop (aan de Bussum-kant) is ook een kleine parkeerplaats. Parkeren op de oprit van Joke is niet mogelijk: die plek is gereserveerd voor Mrs Italy.

Laat je weten of je komt? Graag uiterlijk 14 juli reageren. Het Zomers Intermezzo is Members Only.

Stuur een e-mail naar Ellen Röling: secretaris@entrefemmes-gooi.nl